duminică, 26 august 2012

SENS SI MISCARE.ETICHETA DE A FI...CUM DEFINESC RAZBOIUL INCEPUT CU MINE INSAMI?...DECAT  CA UN INCRANCENAT ACT DE AMOR CU IDEILE DIN MIAZA-NOAPTE.
AM TRECUT PRIN CEA MAI GROAZNICA EXPERIENTA SENZORIALA SI PERCEPTIVA DIN CATE MOMENTE MI-AU FOST DATE SA TRAIESC...CONCEPTUAL AM FOST ZDROBITA...INVINSA SI AM RAMAS ASA..INDISOLUBILA LA VIATA.
DE CE M-AS INGRIJORA?...OARE NU TOTI TRAIESC PAGAN SI FALSIFICAT?...SI CATE DORINTE NESTAPANITE SE INGROZESC IN NOI DIN CAUZA CA LE PUNEM BIRUL RATIUNII?....EU...SUNT SIMPLA.
SIMPLA SI INDISOLUBILA. ALEG SA NU LUPT SI NICI SA CORUP PRIN LUPTA CEEA CE AM PIERDUT DIN MINE. ACCEPT IN SCHIMB SA TAC SI SA MUSC DIN CEEA CE AM INVATAT ATATIA ANI....EXPERIENTA SI SACRILEGIU.

SE POATE SA VINA PESTE MINE ACEA MATURIZARE INCORECTA SI MARGINITA DE LIMITELE UNEI SOCIETATI ASPRE SI ANDROGINIZATE...MA ASTEPT CA VALURILE RATIUNII DE PLAFON SA INVADEZE PANA SI DEGETELE DE LA PICIOARE DEZMORTIND O CLIPA VRAJA LIBERTATII...
SIMT CA ESTE UN ,,CEVA" DIVIN IN FIECARE PARTICICA PE CARE IMI PUN FRUNTEA SI BUZELE INTORCANDU-MA IN INOCENTA.

DUPA ATATIA ANI IN CARE M-AM UMBRIT DE PERSONALITATEA ALTUIA AM DESCOPERIT CA SUNT ALTCINEVA....NU UMBROS...CI LUMINOS COMPLET...LUMINOS IN TRUP SI CALD IN SPIRIT.

AM INCETAT SA FIU COPILUL CALATOR AL CONSTIINTEI MELE SI M-AM ASCUNS IN FEMEIA CARE SUNT ASTAZI.
IMI ASUM SA DEVIN SENSUL SI MISCAREA ....O ETICHETA DE A FI...PUR SI SIMPLU...
SUNT LINISTITA....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DACA SIMTITI SA VA EXPRIMATI, CINE VA OPRESTE?...ASTEPT COMENTARII, RAUTACISME SAU INCURAJARI:)