joi, 7 iulie 2011

FEMEIA SI SOCIETATEA

Am promis cuiva complet anonim ca ma redresez, ca incep sa gandesc pozitiv. Mi-a spus ca daca vreau sa fiu iubita sa nu astept ca maine sa mi se si intample:)...Pentru toate femeile usor panicate...exista viata si dupa moarte:)).
Ce te faci cand esti complet darmata in toate cotloanele sufletului ?..cand viata iti este demontata cu buna stiinta?...
Ma gandeam la statutul unei femei in viata de zi cu zi...cum ajungem sa ne compromitem spatiul si timpul de dragul unei societati psihotice si angoasante..Ma gandeam ca femeile trebuie sa faca niste sacrificii de imagine in fata barbatilor.Nu ma lansez in acuzatii sterile cum ca femeia e foarte ostracizata de un 'el' , spun doar ca noi trebuie sa fim mereu impecabile in demnitatea noastra.
Cine ne impinge la adulter, la cautarea unor noi spatii de negociere intre corpuri?..si cu toate astea suntem vazute adesea pe strada, in cafenele, la film cu zambete usor lascive..nesemnificative.

Schimbarea majora intervine atunci cand apare un sens in viata. sensul pentru o femeie e ...cred ca ..stabilitatea.
O sa vorbesc despre stabilitatea unei femei. Eu nu stiu cum anume..unele femei sunt aprige si altele...stinse. Eu nu inteleg de ce trebuie sa existe criza in femeie.
Acum , gandind la un anumit nivel...cate din noi nu facem..crize?...Eu cred ca , criza vine clar din nestiinta de a te face inteles.Cate din noi calca cu tocul pe inima unui barbat pretinzand raspicat ce vrea de la el?
Cate din voi ati facut vreodata publica strigarea voastra din toate strangerile corsetului?...
De cate lucruri are nevoie o femeie sa fie intoxicata de viata si iubire?VA SPUN EU! De atentie!
Viata unei femei e o copie dupa o alta copie si asa mai departe....Toate incepem sa ne comparam intre noi la un moment dat. Rivalele intre ele , prietenele intre ele, colegele intre ele. Toate femeile sunt interconectate invizibil intre ele. Se simt, raspund, se gandesc, actioneaza una langa cealalta sau una impotriva celeilalte.
Si stiti cine ne interconecteaza intre noi??? :)) CHIAR BARBATUL!Barbatul care nu isi pune mari si esentiale intrebari. Si uite cum AVEM DREPTUL SA PRETINDEM sa existe liantul.
Cert e ca femeia traieste ciudat intr-o societate plina de interconectari si cu putini barbati:)

EU CU MINE

Ce ciudat...m-am decis sa scriu in acest blog si cu dorinta nu de spovedanie infinita a unor bufeuri interioare ci cu o incredere mai mare in a ma face inteleasa...
Am cautat poezii scrise cand aveam 16 ani, macar de-as regasi o parte din inocenta mintii mele de atunci, ah..ce bine ar fi......
Fie si ca scriu doar pentru mine...asta ma aduna si ma rezuma in mine. Mereu m-am temut de cuvinte pentru ca impactul emotional al lor e foarte puternic.
Nu stiu cate din femeile de azi si-au simtit mintea goala...complet goala...:)
Amintirile unei femei, asa am decis sa se numeasca explozia asta de...,,penibil" a mea.., cand nu stii pe ce drum s-o apuci, cand nu sti sau nu mai sti cum te numesti si cine esti gandeste-te ca cel mai bine e sa scrii...
Jesus! ! ! ...habar nu am ce si cum voi scrie dar promit sa nu fiu plictisitoare.:)

MY LIFE IS LIKE A RAIN: agonia cuplului

MY LIFE IS LIKE A RAIN: agonia cuplului: "Azi e ziua vietii ciudate. Cine poate spune ca un secret inerent si intrinsec poate sa-ti aduca atata eliberare fetisista si ciudata. azi......"

FILOZOFII EFEMERE

Am invatat ca vorbele sunt vant si ninsoare, am realizat ca juramantul e o boare, am vazut ca viata nu exista decat daca esti un duplicat meschin de-al tau si te pacalesti pe tine cu vorbe de iubire.
ASTA E IUBIREA:-un colt de amintire CARPIT SI ..MORT..unde cateodata mai pui un vis, o iluzie si incerci sa maschezi totul dar..tot carpit ramane.
Triste vorbe pentru nestiutori ...cihne are indrazneala sa coasa amintiri rupte in fasii?..nici macar eu nu am indrazneala sa ma cos in amintirea ta, ciudat, nu?
ASTA E PEDEAPSA PENTRU CEI LASI!- CA EI NU MAI RAMAN IN AMINTIREA NIMANUI SI VIATA LOR DEVINE RANA VIE, NEPREFACUTA...DAR MACAR SIMT CEVA...O PLACERE CA NU S-AU COMPLICAT CU VIATA CI DOAR AU SUFERIT FARA SA SE INTREBE DACA ACEEA ERA VIATA LOR SAU RANA LOR.

Eu stau..cateodata si ma intreb daca sunt o rana vie sau..o gluma proasta!
Complicate vorbe pentru cunoscatorii de suferinta ,,pe paine" asa ca mine...
LA FINAL DE APOGEU MA INSCRIU SI EU PRINTRE EI: suferinzii de nostalgie care totusi nu afla din prima ca sunt vindecati de mult timp de IUBIRE si si-au inoculat ca prostii ideea vietii:- UN PUZZLE NICIODATA REZOLVAT( ...ca si inima mea!:)) )

CA IERI...CA AZI...

CA IERI, CA AZI...
CA MINE, CA TINE...
....O REPETARE INFINITA DE IUBIRE...
CA NOI, CA VOI...
...CA INGERI PATATI CU NOROI...
BEATITUDINEA SI SOLITUDINEA..
SE IMBINA INTR-O OBSCURITATE DELOC DEZARMANTA...
PENTRU OCHII FIINTEI SI AI NEFIINTEI.

POEZII

RICOSAND O RAZA-N IRIS
MI-AM MUSCAT FIINTA
INCERCAND SA DAU DE TINE
TALPILE UNITE IN TRIUNGHI
PE NISIPUL ALBURIU
DETIN SECRETUL IUBIRII
SPUMA MARII SE INFRUPTA DIN PARUL MEU
DEZGOLITA DE TINE...MA ARUNC IN MINE