joi, 7 iulie 2011

FEMEIA SI SOCIETATEA

Am promis cuiva complet anonim ca ma redresez, ca incep sa gandesc pozitiv. Mi-a spus ca daca vreau sa fiu iubita sa nu astept ca maine sa mi se si intample:)...Pentru toate femeile usor panicate...exista viata si dupa moarte:)).
Ce te faci cand esti complet darmata in toate cotloanele sufletului ?..cand viata iti este demontata cu buna stiinta?...
Ma gandeam la statutul unei femei in viata de zi cu zi...cum ajungem sa ne compromitem spatiul si timpul de dragul unei societati psihotice si angoasante..Ma gandeam ca femeile trebuie sa faca niste sacrificii de imagine in fata barbatilor.Nu ma lansez in acuzatii sterile cum ca femeia e foarte ostracizata de un 'el' , spun doar ca noi trebuie sa fim mereu impecabile in demnitatea noastra.
Cine ne impinge la adulter, la cautarea unor noi spatii de negociere intre corpuri?..si cu toate astea suntem vazute adesea pe strada, in cafenele, la film cu zambete usor lascive..nesemnificative.

Schimbarea majora intervine atunci cand apare un sens in viata. sensul pentru o femeie e ...cred ca ..stabilitatea.
O sa vorbesc despre stabilitatea unei femei. Eu nu stiu cum anume..unele femei sunt aprige si altele...stinse. Eu nu inteleg de ce trebuie sa existe criza in femeie.
Acum , gandind la un anumit nivel...cate din noi nu facem..crize?...Eu cred ca , criza vine clar din nestiinta de a te face inteles.Cate din noi calca cu tocul pe inima unui barbat pretinzand raspicat ce vrea de la el?
Cate din voi ati facut vreodata publica strigarea voastra din toate strangerile corsetului?...
De cate lucruri are nevoie o femeie sa fie intoxicata de viata si iubire?VA SPUN EU! De atentie!
Viata unei femei e o copie dupa o alta copie si asa mai departe....Toate incepem sa ne comparam intre noi la un moment dat. Rivalele intre ele , prietenele intre ele, colegele intre ele. Toate femeile sunt interconectate invizibil intre ele. Se simt, raspund, se gandesc, actioneaza una langa cealalta sau una impotriva celeilalte.
Si stiti cine ne interconecteaza intre noi??? :)) CHIAR BARBATUL!Barbatul care nu isi pune mari si esentiale intrebari. Si uite cum AVEM DREPTUL SA PRETINDEM sa existe liantul.
Cert e ca femeia traieste ciudat intr-o societate plina de interconectari si cu putini barbati:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DACA SIMTITI SA VA EXPRIMATI, CINE VA OPRESTE?...ASTEPT COMENTARII, RAUTACISME SAU INCURAJARI:)